Remedii si beneficiile masajului la birou

Masajul capului

Prin masarea capului se activeaza circulatia sangvina a scalpului si se stimuleaza anumite zone care creeaza relaxare si elimina eventualele migrenele.

Masajul capului consta in neteziri, frictiuni, tapotari usoare si vibratii cu varful degetelor sau cu palmele. Prin miscari laterale si circulare, lente si profunde se maseaza capul eliminand astfel migrenele. In plus, masajul imbunatateste starea pielii capului si parului, stimulandu-i cresterea.

 

Masajul gatului

Masajul gatului scapa de tot stresul si tensiunea acumulate in jurul gatului si influenteaza elementele anatomice locale si indirect organele fetei si capului.

Manevrele folosite pentru masajul cefei sunt netezirea, alunecarea, frictiunea si framantatul.

 

 

 

Masajul mainilor

Masajul mainilor, unele dintre cele mai solicitate parti ale corpului, este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare.

Palmele, la fel ca talpile, contin cele mai importante puncte reflexogene pentru organism.

Masajul mainilor ajuta la detoxifierea organismului, activeaza circulatia sangvina pentru o mai buna circulatie locala, tonifica muschii mainilor si inlatura senzatia de rigiditate si ajuta la intinerirea pielii mainilor.

 

Masajul umerilor si al spatelui

Statul la birou exercita cu 40% mai multa presiune asupra coloanei vertebrale decat statul in picioare.

De multe ori pozitia adoptata la birou nu este cea corecta.

Durerea de spate este una din cele mai des probleme pentru oamenii care lucreaza la birou.

O asemenea problema poate fi rezolvata prin masajul spatelui care relaxeaza muschii, sporeste echilibrul muscular si stimuleaza circulatia sanguina.

 

Best Price

10% Satisfaction Guaranteed